Søk i denne bloggen

fredag 10. mai 2013

Kor(t)slutning fra Tigerheden


I og med at det verken er 1. april eller hjemmesiden til Stand Up Norge vi har besøkt; har vi ikke annet valg enn å ta nyheten på forsiden til tigerberget.no om korhjelp på alvor.

Se saken om koret 
her

Vi gidder ikke bruke mye tid for å forklare vårt syn. De fleste mennesker som har noe som helst stolthet og forhold til tribunekultur vil være 100% enig med oss. Og det er for så vidt de menneskene vi håpet Tigerheden bestod av.

Men nå skjønner vi jo at dette ikke er realiteten.
Så når noen faktisk har prestert å komme til enighet med TrustBuddy (som fra før har pisset nok på det fnugget av troverdighet som supporterklubben besitter ved å sponse "gruppebanner" med sponsortrykk) om dette sinnsvake stuntet, er vi nødt til å sette hardt mot hardt.

Det er ikke hyggelig, vi føler nemlig stemningen på feltet har løftet seg i år. Vi føler vi har fått til et samarbeid som kan fungere for alle parter; Tigerheden, Ultras 1905 og Gyldenlöves.

MEN dette kan vi rett og slett ikke leve med. Dette strider mot alle våre prinsipper, meninger, holdninger og syn.

Derfor skisserer vi tre mulige utfall på søndag. Tigerberget velger hvilket alternativ dere ønsker.

1. Gyldenlöves med venner vil gjøre alt i vår makt for å sabotere koret.
Vi vil konsekvent starte egne sanger samtidig som koret og eventuelle elementer i TB synger sine. Vi vil også rette sanger mot koret. Om dette ikke har fått dem til å holde kjeft til pause, vil vi be dem forsvinne. Skjer ikke dette, forlater vi feltet.

2. Gyldenlöves med venner boikotter supporterfeltet resten av sesongen og ønsker Tigerberget lykke til videre!


3. Tigerberget takker Trust Buddy for initativet, men forklarer at dette blir for harry, meningsløst og selvutslettende.  Så nei takk! ..og vi fortsetter som om ingenting har skjedd.

Vi hører fra dere!

PS! I og med at styret ikke er på forumet (sic!) vil dette innlegget meddeles relevante personer både skriftlig og muntlig. Vi ønsker likevel å sette i gang en diskusjon her, for å få frem galskapen i det hele.

Heia, heia!

- Gyldenlöves, 10. mai, 2013.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar