Søk i denne bloggen

mandag 31. oktober 2011

Gutteklubben Grei!

Enkelte "Startere" hevder på Facebook at såkalte "kledde supportere" ødelegger "alt" for Start og Sørlandsk supporterliv, både på hjemme og bortebane.

Jeg kan nevne semifinalen i cupen borte mot Aalesund. Vi, "søppelet" som noen kaller oss på Facebook, stod på som gale der oppe og sang oss fullstendig tomme i 2*45 minutter og på byens puber før kampen. Dessverre ble noen stoler på bortefeltet ødelagt i forbannelsen av å enda en gang ikke klare å komme til cupfinalen. Det kostet Aalesund FK intet mindre enn (hold deg fast) 1500 kroner å reparere skaden. Start fikk regningen, oppsøkte de som stod på den aktuelle plassen kampen igjennom og fikk 1500 kroner tilbake fra de aktuelle to supporterne. I ettertid er det dette som har brent seg fast i Idrettsklubbens ansatte og en del av deres trofaste "støttespillere". Vi er nå og jeg siterer: Søppel, lamme i hodet, og kun opptatt av det vi synes er gøyest: Nemlig å ødelegge seter på bortekamp. Enkelte ønsker altså nå å få alle oss svina fjernet fra tribunene.

Jeg ønsker med dette å ønske dere lykke til med å få vekk Ultras og andre "ikke-menigheden-supportere" fra borte/hjemme kamper. Da kan jeg tenke meg det blir trøkk på tribunen og fullt liv igjen fra første kamp!
Kan en av dere "ekte Startere" nevne en sang som ikke er skapt av slike supportere de siste 5-6 årene? Kan dere gi meg ett eksempel på bortekamp der disse ikke var representert, men stemningen allikevel var topp?
Nei, dere kan ikke det for det har ikke skjedd.

Forskjellen på sånne som dere, og sånne som "oss" er at dere forguder spillerne, ledelsen og alle som til enhver tid er ansatt i Start, mens vi elsker KLUBBEN.

Dere prøver å overbevise dere selv om at det dere gjør og sier er til Starts beste, mens dere i realiteten bare bidrar til det som har gjort Start til det de er idag, en gutte(og jente)klubben grei.

Det hele er nå blitt så indoktrinert at til og med "Mor" er redd for posisjonen sin i denne klubben. TRAGISK!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar