Søk i denne bloggen

tirsdag 19. juli 2011

IK Start de rykker ned, rykker ned som Satan…


Det stemmer! Vi snakker førsteplass til dønn siste på tre måneder.

Tenk at vi snakket om hvem vi ønsker å møte i første kvalikkrunde til selveste Champions League og hvor forbanna deilig det var å følge et lag som bød opp på fest, kamp etter kamp.

Så tok det slutt igjen og vi har vel strengt tatt vært der før. Strålende innledning på sesongen, masse giv i både lag og supporetere, for så å kollapse fullstendig utover sesongen.


Hvorfor ble det slik?

Mitt svar er enkelt : Vi er et skittlag med skittsupportere.

MEN hva kan vi supporterene gjøre for å snu den “dårlige trenden” vi er inne i? Jeg tror helt ærlig at vi ikke kan gjør en dritt. Joda, vi kan synge og lage stemmning gjennom samfulle 90 minutter, men det har vel knapt et noen effekt med 15-20 syngende på tribunen. For det gjengse Menigheden-medlemmet kan klatre rett ned fra sin 7 meter høye skinnede blanke hvite hest. Makan til udugelig gjeng skal du lete lenge etter. Sitter seg gjennom alle kamper og gleder seg til å kunne slakte “enkelte grupperinger” på menigheden sitt forum etter kamp.
Husk at uten “enkelte grupperinger” så hadde det ikke blitt startet mer enn 2-3 sanger gjennom en kamp som den mot Godset, bortsett fra gode gamle “ vi er på vei til ullevål”…


Kanskje en “hold-seg-borte-fra-supporterfeltet-aksjon” hadde vært tingen ?

Lykke til og god tur videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar