Søk i denne bloggen

mandag 4. april 2011

Seriegull, seriegull…

Vi er BERØMTE IK START og vi ska ta serigull… Hvorfor ikke, jaffal med det spillet vi varter opp med i dag.

Joda Godset fikk en mann utvist og måtte stå med en 17 år gammel kortvokst i mål resten av kampen, men det kan da ikke ødelegge det faktum at vi kjørte over pakket ?

Forbanna moro var det å være skikkelig i gang med sesongen 2011, nå er det kamp hver helg (nesten) fram til 1. Søndag i advent. Vi kan bare glede oss til fortsettelsen, guttane spiller jo fotball for fanken.

Men om spillerene er gode og virker mer tent enn på mange år så ser det ikke ut til å smitte over på tribunen. Kampen i går var en trist opplevelse ut fra stemninga på supporterfeltet å bedømme. Feltet var så fult som det noen gang har vært på Sør Arena, men dessverre med altfor mange som kun satt der for å spare noen kroner. Hvorfor folk gidder å kjøpe billett på et SUPPORTERFELT bare for å sitte og se kamp skjønner ikke jeg, men det er kanskje ikke poenget heller.

Jeg tør vedde på at 90% av disse ”supporterene” som ser kampen fra feltet ville sunget med både i gata, på pub og på kamp for sine lag i England, men for Start ? Nei det er ikke noe det der. For en gjeng med bønder, støtt ditt lokale fotball lag for pokker.

Uansett så skal vi være der igjen mot Viking om et par uker, vi skal synge så vi er hese etter 12 minutter og så bli enda hesere de neste 78 minuttene. Vi skal være de som kjører på fra start til slutt, så kan alle de andre sitte å lytte på det vi har å bidra med. Om ikke for annet enn at de kan logge seg på internettet noen timer etter for å komme med forslag for hvordan flere vil bli engasjerte.

Bedre stemning skapes på stadion, ikke på menigheden.no/forum….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar