Søk i denne bloggen

fredag 20. august 2010

Sigue tu camino Bolaños!

Hvor var vi når du var skit?

Jo vi stod der med en utstrakt hånd, fikk deg i form, gav deg sjansen, gjorde deg til stjernespiller i Tippeligaen - men for hva?

At du står å sutrer som en 10-åring som akkurat er for liten til å ta den store sklia i et badeland.

Først og fremst har du toppen spilt to-tre virkelig bra kamper siden i fjor høst, at dette får storklubber som FCK til å snuse på deg er en gåte.

Ja du vil tjene penger, og det er tydelig at det muligheten til å tjene mer spenn som gjør at du presterer - ikke kjærligheten til klubben, samhørigheten med resten av spillergruppen eller takknemligheten ovenfor supporterne. Du presterer når det sitter agenter med snurrebart og sjekkhefte på tribunen. Det sier jævla mye om deg.

Jeg ofrer glatt 4 mill inn på bok mot at du råtner benken til kontrakten din går ut.

What comes around, goes around - adios!

1 kommentar:

  1. Forventer du av en costaricaner at han skal forelske seg i en fremmed klubb og forbli trofast til døden skiller ham og klubben ad? - Selv om klubben er i et fremmed land der de snakker et språk han ikke forstår og der han ikke har flere venner enn de han har fått siden kontrakten ble inngått? Skjerp deg!

    Bolanos har gjort en kjempejobb for Start. Ja, han er leiesoldat. Og leiesoldater går til den som tilbyr best muligheter. Det har til nå vært Start. Hvis du tror at Start har drevet veldedighet overfor Bolanos, så har du for høye tanker om klubben vår. Start sto nemlig ikke "... med en utstrakt hånd" som Jesus på stranda. Nei, vi kjøpte ham kynisk fordi de/vi mente han var et godt kjøp til en unaturlig lav pris. Og det viste seg å være riktig. Når det attpåtil ser ut til at vi får gode penger i fortjeneste også, så bør vi være godt fornøyd!

    Hvis vi skal surmule og lage helvete for hver av "våre" spillere som går videre i karrieren, så er det til slutt ingen som gidder å komme innom. Da får vi klare oss med kun sørlandsgutter. -De som ikke er gode nok for bedre klubber, altså. Det blir med andre ord 2. divisjonsfotball på oss om du får det som du vil.

    SvarSlett