Søk i denne bloggen

onsdag 4. august 2010

In the belly of a shark

1-8 mot engen. Avslutningen på ferien kunne vanskelig blitt verre.

Kunne skrevet i timesvis om spillere som opptrer uten moral, baller og innstilling, at de pisser på drakta, at de håner sine supportere osv. osv. Det koker og det gjør vondt å bli latterliggjort. Men om ikke spillerne fatter dette selv, har de ingenting i den gule drakta å gjøre, derfor skal de få lov til å vise at dette virkelig går inn på dem. Det skal de gjøre ved å skaffe oss en topp 5 plassering, samt cupfinale.

Ønsker likevel å ta opp et par små ting.

Knut Tørum: Er du så treg i alle livets faser som du er med å foreta taktiske grep på en fotballbane? Må være ekstremt frustrende å spille sjakk mot deg.

Når vi stanger hue mot veggen på 1-3, og du fortsatt ikke løfter på ræva eller ser ut til å fatte at det kunne være smart å kaste inn på noe friskt blod, knytter det seg innvendig på undertegnede. At vi hadde vunnet kampen er heller tvilsomt, men om Bård Borgersen (på tide å slenge skoa på hylla?) hadde blitt erstattet med Jesper i pausen, samt at PBH hadde blitt erstatta med Ola Kobra (og dette er ikke fordi Ola har prestert, men fordi det ikke går an å gjøre jobben dårligere enn PBH), kunne det sett penere ut.

Hadde det vært et engangstilfelle skulle denne ytringen forblitt en tanke, men når dette nå har vært tilfelle siden Tørum kom til byen, er det på tide at noen i klubben tar ansvar. Skal vi ha muligheten til å henge med, må vi ha en trener som har evnen til å analysere spillets gang og ta kjappe avgjørelser som kan være med å vippe kampene i vår favør.

Det er fristende å vise sin misnøye med den begredelige prestasjonen i Oslo gjennom å holde seg hjemme på søndag. Det samme tenkte vi etter nedrykk og 2-6 tap mot Godset i 1996, men var vi der hjemme mot Byåsen i neste hjemmekamp i 97? Visst var vi det.

Start ska vinne - sola skinne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar