Søk i denne bloggen

onsdag 7. juli 2010

Vi skal kjempe, vi skal vinne...

Tre bortekamper på seks dager, det er møe det og de er som vanlig ikke direkte uviktige. I tippeserien har vi allerede gjort unna den første med et fryktelig tap 2-4 mot Haugesund. En kamp der spillerene tydeligvis fortsatt var på ferie, i vm eller rett og slett trodde de var for gode (les .Bolanos) for IK Start fra Kristiansand.

Neste oppgave er FFK i cupen og det lukter ikke walkover mot adecco laget fra plankebyen. Vi har en elendig statestikk mot FFK og cupen er jo heller ikke vår greie dessverre. Men i år er endelig vårt år, innstilling er alt og vi får bare krysse fingrane for at spillerene også kan ha troa på det denne ganga.

Etter det forsmedlige tapet mot Haugasund så MÅ vi vinne mot tabelljumbo Sandefjord til lørdag. Spillerene skal vise at de vil blø for klubben vår, det holder ikke lengre å tro at de er gode, de må vise det. Som en mann i England ei gang sa ”Get stuck in lads” og jeg er enig. Det er kanskje til og med lurt å si det på engelsk når du ser stallen vår.

Nå skal vi ikke begynne å tenke på faren for nedrykk enda, men en rask titt på våre neste syv motstandere er ikke bra for selvtiliten. Vi skal møte Ålesund, Molde, Vålerengen, Brann, Vik***, Rosenborg og Lillestrøm. Kommer vi ut av de kampene med 21 poeng skal vi være greit fornøyd

Så krysser vi fingrane for at noen kan forklare Bolanos at han faktisk ikke er Ronaldo, men ”bare” Bolanos som for et godt år siden måtte varme benken i danske OB.

”Bedre og bedre kamp for kamp” forhåpentligvis…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar